Anresto in naam van J.Vanderhoydonks is antiek expert en taxateur gespecialiseerd is in het taxeren van antiek in het algemeen.
Als onafhankelijk expert verricht Anresto echtheids-onderzoek, waardeschatting en advies ten aanzien van restauratie of conservering.

Bij antiek, op de veiling of rommelmarkt aangeschaft, actief verzameld of door vererving verkregen is de meest gestelde vraag “Is het echt, en wat is het waard?”. Veel voorkomende vragen, gewoon uit nieuwsgierigheid, voor uw verzekering of voor successie en onderlinge verdeling van antiek.

Anresto maakt een nauwkeurige analyse van de ouderdom, toestand en echtheid van uw antiek en voorziet deze van deskundige waarderingen.
Vastgelegd in een taxatie-rapport krijgt u een uitgebreid antwoord op al uw vragen. Door een verzekerings-expertise van Anresto voorkomt u een ongunstige schaderegeling bij schade, verlies of diefstal.
De expertise-rapporten van Anresto worden geaccepteerd door de meeste verzekeraars; in geval van schade ontstaat er geen discussie over het uit te keren bedrag.

Eventuele laboratorium onderzoekkosten, reiskosten ed. worden tevens doorgerekend, u krijgt vooraf een prijsopgave.